W.U.D.O. Werner Cup 2019

Introductie

W.U.D.O. We zijn er trots op dat we als gastorganisator in staat zijn om het internationale Duitse kampioenschap in de Unimotorcycledragrace op een legendarische site te organiseren.

Vanwege de al verwachte en overweldigende dimensies van dit grootste autosportevenement in Europa, moeten speciale regels worden gevolgd.

We nodigen alle aanvragers van harte uit voor deze race. Registratie kan ALLEEN via het registratieformulier voor W.U.D.O. WERNERCUP op de website www.wudo.org uitgevoerd worden.

Registraties zijn eerst dan geldig als ze door ons zijn gecontroleerd op juistheid en volledigheid en zijn gepubliceerd op de website!

Lees a.u.b. alle informaties zorgvuldig tijdens het registratieproces.

Deelnemen kunnen alle teams die al in een race onder de leiding van W.U.D.O. of de Belgische raceklasse B.U.M.S. deelgenomen hebben.

!! Eerste overtreders – Nieuwelingen – biggetjes – sloekers !!

We kijken uit naar elke nieuwe Unimotorcycle Dragracer die wordt geïnfecteerd door deze spectaculaire sport en met W.U.D.O. samen deze verschrikkelijke waanzin will uitleven!
Stap er dus in en maak het overtollige voorwiel los en meld je aan voor de race.

Maar let goed op de regels en ons motto „Fair en veilig“.

Als je nog aan geen koers onder W.U.D.O. of B.U.M.S. hebt deelgenomen, stuur ons dan de vereiste informatie via het registratieformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je registratie voor een veilige race te bespreken en te publiceren. Dit is om vooraf te zorgen dat uw Unimotorcycle bij de voertuigacceptatie zal voldoen aan het W.U.D.O. reglement.

Je kunt ook een van de andere races van W.U.D.O. bezoeken en daar spreek je met de functionarissen van de W.U.D.O. of de andere racers die je graag zullen helpen en advies geven.

Als vragen of onduidelijkheden moeten verduidelijkt worden, dan neem contact met ons op:  kontakt(at)wudo(dot)org naar de W.U.D.O., we zullen proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dank aan bb.frans, Roadcaptain Rolling Wheels MC Duitsland Chapter Wriezen, voor de vertalingen naar het Nederlands.


    Alle belangrijke informatie: routebeschrijving, toegangspoort, toegangsrechten, rennerskwartier -info, enz. worden door de organisator tot ongeveer zes weken na de registratiedeadline naar de bovenstaande e-mail verzonden.

    wat is de som van 21+9? (Verplicht veld)